googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1529480976723-3’); });

Engleska će igrati u finalu Eura, a dobili su nevjerojatni “poguranac” od strane VAR sobe. Šutnja je bila dovoljna, nevjerojatna da se nije išlo niti provjeravati.

Jedan od domaćina Eura igrat će u finalu i to na svom Wembleyu nakon što je pala Danska 2:1. I to nakon dvojbenog penala u 104. minuti. Iznenađujuće, Danska se sjajno držala, vodila je golom Damsgaarda, a Engleska se vratila devet minuta kasnije autogolom Kjaera.

Istina, Englezi su bili bolji do kraja susreta, no nije se morala dogoditi sramota iz produžetka o kojoj sad priča cijeli svijet.

‘Totalni skandal’

Mario Strahonja, koji važe svaku riječ kad su u pitanju njegove kolege, “puknuo” je od bijesa.

Sve je nazvao – skandalom.

“Totalni skandal. Jako sam tužan i emotivno ispražnjen. Pa ljudi dragi, ovdje ne postoji kontakt.”, rekao je sudac za HRT i dodaje:

Izvor: Wochit/AFP

“Pa ako je sudac već nasjeo na ovaj pad, onda mu je VAR soba morala dati drugu priliku. Apsolutno je neprihvatljivo dosuditi ovakav penal, i to u polufinalu Europskog prvenstva”.

“Imao je obvezu prenijeti VAR sobi što je vidio. On je očito rekao da je vidio da je Sterlinga netko udario po nozi. VAR soba je to pregledala, a u njoj također sjede suci. Ako je to za njih kontakt za penal, onda više nikad ne bi smjeli ući u VAR sobu. Samo su trebali reći: ‘Molim te, provjeri još jednom pa procijeni sam’, a oni su njemu rekli: ‘Ne, u redu je, ovdje postoji kontakt i tvoja odluka ima našu podršku.’ Potpuno krivo. Ne mogu uopće objasniti kako se to dogodilo.”, rekao je Strahonja, te je na kraju zaključio:

“Ti suci su prolazili bezbroj edukacija i dobili bezbroj smjernica. Ovakva odluka neće nikome biti objašnjiva.”

POGLEDAJTE SKANDALOZNI PENAL O KOJEM SVI PRIČAJU – OVDJE.

Podijeli