googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1529480976723-3’); });

U nedjelju, 11. srpnja, veliko finale Europskog prvenstva igrat će Italija i Engleska. Italija je svoj put do finala tražila u polufinalu preko Španjolske koju je pobijedila nakon boljih izvođenja jedanaesteraca.

Jedna scena obišla je svijet, a to je scena kada Giorgio Chiellini ‘zadirkiva’ Jordija Albu pri biranju strane i lopte za raspucavanje.

“Puno se toga reklo, nego se dogodilo u stvarnosti. Morali smo odabrati na kojoj strani ćemo pucati i sudac je rekao crveni na jednu, plavi na drugu stranu. Kada je novčić bačen, Alba je mislio da je on pobijedio, ali ja sam kroz šalu pokazao da nije tako”, rekao je kapetan Italije.

‘Imaju impresivnu momčad’

Novinari su pitali Giorgija što očekuje od finala i što misli o Englezima.

“Ovo je za nas ostvarenje sna, na početku smo mislili da je izbornik Mancini lud kada nam je rekao da bismo trebali razmišljati o naslovu. Sad nas centimetar dijeli od cilja. Kane će biti jako težak suparnik, uvijek mi se sviđao. Kompletan je igrač i stalno napreduje. U polufinalu su im na klupi bili Rashford, Sancho, Grealish, Foden, Calwert-Lewin…zaista impresivna momčad, bit će to utkamica s respektom, ali bez straha”, odgovorio je Chiellini.

Podijeli