googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1529480976723-3’); });

Klubovi ulažu milijune, skupno i milijarde, i opet se ovakve stvari događaju. Neke stvari su nepredvidive i unatoč fascinantnom napretku znanosti, srce, kao jedan od ključnih organa u našem tijelu, ostaje i dalje misterija…

Taj 12. lipnja ostat će upisan kao dan kad je cijeli svijet stao. Stao u šoku zbog Christisana Eriksena. Ta 43. minuta pamtit će se, a on definitivno. Njegova obitelj, najbliži, pa i cijeli svijet koji je s nestrpljenjem čekao Euro nakon godinu dana prolongacije.

“Molimo pozornost. Christian Eriksen je budan i stabilno.”, vijest sa stadiona koja je ipak umirila gledatelje, navijače, a najviše njegovu uznemirenu obitelj, djevojku.

Cijeli svijet gledao je dramu

Nikad ranije cijeli svijet u ovakvom terminu jednog velikog natjecanja nije svjedočio ovakvom prizoru. Samo se srušio, a junak Kjaer spasio mu je možda život jer je pazio da si u nesvjestici ne pregrize jezik i postavio ga u pravi položaj.

Nekih desetak, 15 minuta trebalo je liječnicima da završe s reanimacijom, a njegova djevojka s očima punim suza trčala je po travnjaku njemu u susret. Prizori koji se neće zaboraviti.

Screenshot/YouTube/arhiva

Danska možda neće slaviti pobjedu u prvom ispitu na Euru, ali ovo što se dogodilo, spašavanje njihovog junaka, jače je od svih bodova na Euru, naslova na turniru.

A njegova sudbina? Možda toga nije svjestan, ali to može značiti samo jedno. Kraj karijere. Baš kao što je naš Sandro Sukno u 28. godini šokirao našu javnost vijesti da je završio karijeru, možemo nešto slično očekivati u slučaju popularnog veznjaka.

Photo: Jurica Galoic/PIXSELL

“Vjerojatno svega ne bi ni bilo da sam u mlađim danima naletio na neke još malo opreznije liječnike. Možda bi mi oni rampu spustili već tada, dok sam bio dječak. Da, možda bi mi zabranili igrati”, govorio je tad Sandro Sukno, poznati vaterpolist.

Živa glava na ramenu!

“Na koncu ovo je puno bitnije, živa glava na ramenu”, rekao je još.

Ako je pameti, tako će biti i u slučaju Eriksena. Da njegova djevojka i obitelj više nikad ovo ne dožive…

Podijeli