googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1529480976723-3’); });

Ante Rebić i njegova reakcija nakon Eura nije najbolje sjela niti “treneru svih trenera”.

Ante, kojeg se kritiziralo zbog mijenjanja kopački, ali i samo zbog tri gola u 40 i kusur utakmica, “puknuo” je u sekundi i uputio oštre kritike na račun izbornika, usporedivši igre reprezentacije s “govnima” u zadnje tri godine.

Emotivno je reagirao i Ćiro.

‘Moj ljubimac je mrtav čovjek’

“Jako mi je žao jer Rebić je bio moj ljubimac. A nakon ove njegove nespretne izjave, on je za mene, a mislim i za reprezentaciju, “mrtav čovjek”. To je neoprostivo, to je najgore što jedan igrač može kazati. On je izdao Dalića, ali ne samo Dalića, nego cijelu naciju”, rekao je Miroslav Ćiro Blažević za SN.

Još je dodao:

Wochit/Getty Images

“Pa nema tako dugo, sve mlade ženske Hrvatske su bile zaljubljene u njega! Tako je bio divan, i Dalić mu je bio tada najdraži. A sad nakon što je napravio to što je napravio… Nije ništa donio u ovim utakmicama na Euru, izgubio je sav kredibilitet, a s ovom izjavom je pokazao da nije ni sportaš. Jako mi je žao.”, rekao je Ćiro.

Na kraju je zaključio:

“Ne znam što mu se to dogodilo da pred milijunskim auditorijem očituje jednu takvu anomaliju. To je anomalija jer nije prije toga računao ima li najbolje kopačke, ima li dovoljno tanke čarape da ga ništa ne žulja po toj vrućini. Meni je jako žao jer on je u vrijeme kad smo bili viceprvaci svijeta bio jedan vrlo značajan igrač. Ali, nešto se dogodilo, izgleda da on nema jednu neophodnu psihološku stabilnost da bi uvijek mogao davati učinak adekvatan svojim kapacitetima. On ima velike kapacitete, ali džaba mu to kad se ne zna psihološki pripremiti da pomogne svojoj reprezentaciji”, izjavio je Ćiro.

Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

Podijeli