googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1529480976723-3’); });

Nakon utakmice sa Španjolskom hrvatska javnost redom traži krivce za poraz od 5:3 nakon produžetaka. Pričalo se o mnogim igračima, o izborniku, a najmanje o Španjolcima, koji su nas apsolutno nadigrali u gotovo svih 90 minuta.

Potvrda koliko su zapravo Vatreni bili lošiji možda dolazi i iz činjnice da je najlošiju predstavu na Euru imao upravo Hrvat. Od 612 izvedbi, igrač s najlošijom ocjenom je hrvatski veznjak.

Riječ je o Marcelu Brozoviću, koji je za utakmicu protiv Španjolske dobio katastrofalnu ocjenu, 5,45.(prema analitičkim podacima SofaScorea, WhoScoreda i Optae)

Potpuno pogubljen

Broz nije imao prvenstvo za pamćenje, s obzirom na to da je i protiv Engleza bio jedan od najlošijih pojedinaca na terenu.

Interov veznjak protiv Španjolaca je uspio osvojiti samo jedan od 11 duela, loptu je izgubio nevjerojatnih 12 puta, u četiri navrata su igrači driblali pokraj njega dok on niti jednom nije uspio predriblati Španjolce. Uz to nije osvojio niti jedan zračni duel, napravio četiri prekršaja te zaradio žuti karton.

Najbliži našem veznjaku bio je ruski golman Šunjin koji je protiv Belgije  zaradio ocjenu 5,52.

Podijeli