googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1529480976723-3’); });

Španjolski napadač, Alvaro Morata, jedan je od igrača koji je zabio gol reprezentaciji hrvatske u osmini finala Europskog prvenstva. Kritizirani Španjolac u produžetku je zabio gol za 4:3 te tim golom lagano  gurnuo ‘Furiju’ prema četvrtini finala.

Morata je nakon utakmice doživio ovacije od svojih navijača, a ovo mu je bio drugi gol na natjecanju. Ipak, prije utakmice sa Hrvatskom, Alvaro je doživio teške uvrede i prijetnje na račun sebe i svoje obitelji zbog lošijih predstava.

“Poslije utakmice s Poljskom nisam mogao zaspati devet sati. Primio sam toliko prijetnji, uvreda, poruka u kojima mi pišu kako se nadaju da će mi djeca umrijeti…Ali sad sam dobro. Prije nekoliko godina bio bih uništen. Proveo sam par tjedana u izolaciji od svih i to mi je pomoglo”, izjavio je tada Morata.

To je tako u nogometu

Njegov gol u produžetku zasigurno je donio radost na lice Španjolcima diljem svijeta, a evo što on kaže o svojem golu:

“Nisam ga pogledao puno puta, ali želim pogledati utakmicu još jednom. Vidio sam samo sažetak, ali sa suigračima želim pogledati još jednom zbog poboljšanja naše igre”.

U nekoliko navrata tijekom utakmice, Morata i Duje Ćaleta-Car imali su par nesuglasica, najčešće nakon prekršaja Ćalete-Cara nad Španjolcem. Iskre su frcale na sve strane, a evo i što je rekao Španjolac o Duji nakon utakmice.

“Ništa ozbiljno se nije dogodilo, razmijenili smo nekoliko uvreda, ali to je tako u nogometu. Poslije utakmice poželio mi je sreću i zagrlio me. Bilo je sjajno. Iskreno, u jednom trenu sam se prestrašio jer sam mislio da će me napasti. Znate, on je vrlo jak dečko i nije mi bilo svejedno”, kroz smijeh je rekao Morata.

Podijeli