googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1529480976723-3’); });

Hrvatska je jedna od onih reprezentacija koje će “visiti” do posljednje minute u posljednjoj utakmici skupine i vremena za popravni više nema. Dalić najavljuje promjene u momčadi, traži najbolju opciju za pobjedu koju toliko željno iščekujemo…

Izbornik je u svojem obračanju, na redovnoj pressici, najavio dvije-tri promjene u sastavu. Najavio je siguran povratak Marcela Brozovića u momčad, ali i prekrižio je opciju s Rebićem kao centralnim napadačem.

U obrani ne treba tražiti izmjene, iako je Lovren imao “svoje trenutke” protiv Češke, pa se očekuju dodatne pretumbacije u veznoj liniji. Modrić i Brozović nebi bili usamljeni, već bi dobili pojačanje u Kovačiću, a nije isključeno da ubaci u vatru i Marija Pašalića.

Hrvatska je bila bolja s Petkovićem

Hrvatska je igrala bolje s Petkovićem u sastavu, pa će čini se dočekati svoje minute, prve startne minute na Euru. I dok je mjesto Ivana Perišića zacementirano i postavlja se pitanje tko će na drugu stranu. Vjerojatno Rebić, a možda priliku dobije i Ivanušec koji je sjajno igrao u drugoj utakmici na Euru.

Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

U svakom slučaju, tko istrči, očekuje se da da posljednje atome snage, a ono što će pomoći je i konačni termin – noćni termin. Pa će našim potrošenim igračima nakon iscrpljujuće sezone biti ponešto lakše…

Mogući sastav za Škotsku:

Livaković – Vrsaljko, Lovren, Vida, Gvardiol – Modrić, Brozović, Kovačić – Ivanušec, Petković, Perišić

 

Podijeli